Գլխավոր էջ Նորություններ Ինչո՞ւ է պետք սմբուկ ուտել

Ինչո՞ւ է պետք սմբուկ ուտել

1745
0
eggplant vegetable fruits with cut isolated on white background

Վստահաբար կարող ենք փաստել, որ սմբուկն այս շրջանում ամենպահանջված բանջարեղեններից է: Դրանով պատրաստված աղցաններն ու ուտեստնեը զարդարում են ցանկացած սեղան: Այս համատեքստում  MedMedia.am-ը ներկայացնում է այս համեղության առողջարար հատկությունները:

— Սմբուկը հարուստ է սննդարար նյութերով

— Այս բանջարեղենի կալորիականությունը բավական ցածր է՝ 100 գրամում 25 կիլոկալորիա է պարունակում, 3 գրամ բջջանյութ, 1 գրամ սպիտակուց, C, К վիտամիններ

—  Սմբուկը մեծ քանակով հակաօքսիդանտներ է պարունակում

— Այն խորհուրդ է տրվում ավելորդ քաշ ունեցող մարդկանց: Սմբուկն օգնում է երկար ժամանակ հագեցածության զգացում ունենալ: 

— Սմբուկի երկաթի հիանալի աղբյուր է

— Պարունակում է քիչ ածխաջրեր և ճարպեր:

Տաթև Առաքելյան

ԹՈՂՆԵԼ ՊԱՏԱՍԽԱՆ

Խնդրում ենք մուտքագրել Ձեր մեկնաբանությունը
Խնդրում ենք մուտքագրել ձեր անունը այստեղ