Գլխավոր էջ Նորություններ Ինչո՞վ են վտանգավոր թթու եւ մարինացված վարունգները

Ինչո՞վ են վտանգավոր թթու եւ մարինացված վարունգները

754
0

Մեկ թթու վարունգը կարող է պարունակել մինչեւ 66 տոկոս նատրիում , որն անհրաժեշտ է մարդուն:

 

Այս մասին հայտնել է սննդաբան Ջեյ Քովինը:

 

«Սակայն մեկ վարունգով սահմանափակվելը հեշտ չի լինի, քանի որ դրանք շատ համեղ են: Դրա պատճառով օրգանիզմը ավելորդ աղ է ստանում, ինչը վնաս է առողջությանը»,-ասել է նա:

 

This, Not That! -ի հաղորդմամբ՝ չափից դուրս աղի օգտագործումը կարող է հանգեցնել արյան ճնշման բարձրացման եւ երիկամների հետ կապված խնդիրների:

 

Բացի այդ, աղի սնունդը մեծացնում է ախորժակը:

 

Հարկ է նաեւ նշել, որ մարինացված վարունգը քիչ կալորիա է պարունակում: Այնուամենայնիվ, աղի եւ մարինացված վարունգը չեն կարող փոխարինել թարմ վարունգին:

 

 

ԹՈՂՆԵԼ ՊԱՏԱՍԽԱՆ

Խնդրում ենք մուտքագրել Ձեր մեկնաբանությունը
Խնդրում ենք մուտքագրել ձեր անունը այստեղ