Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում սննդամթերքի լավագույն տեսակներն ալերգիաների դեմ պայքարելու համար։
Արքայախնձոր
Վասաբի
Ալերգիաները հաճախ են ուղեկցվում քթի փակվածությամբ, իսկ այս խնդրի դեմ պայքարի հիանալի միջոց կարող է լինել վասաբին։ Այս կծու համեմունքի շնորհիվ առաջացող ջերմությունն օգնում է հեշտությամբ լայնացնել քթի խոռոչներն ու բարելավել շնրառությունը։
Խնձոր
Խնձորները պարունակում են կվերցետին կոչվող նյութ, որն ազդում է որպես բնական հակահիստամին։ Սա օգնում է հանգստացնել բջիջները, որոնք արձագանքում են օդում առկա ալերգեններին։
Բուլղարական պղպեղ
Այս մթերքը հարուստ է վիտամին С-ով, որը բնական հակահիստամինային միջոց է։ Ամեն օր բուլղարական պղպեղ ուտելը կօգնի ազատվել ալերգիաներից ու հեշտությամբ կմեղմի դրանց դրսևորումները։
Յուղոտ ձկնատեսակներ
Յուղոտ ձկնատեսակներում պարունակվում են մեծ քանակությամբ օմեգա-3 ճարպաթթուներ, որոնք նվազեցնում են բորբոքումների մակարդակը։ Սա իր հերթին կանխում է կոկորդի ու քթի այտուցները, որոնք բավական հաճախ են առաջանում ծաղկափոշու հետևանքով։
Նյութի աղբյուրը՝ The Health Site