Գլխավոր էջ Առողջապահությունն աշխարհում Արագ սննդից մինչև հոգեկան հիվանդություն

Արագ սննդից մինչև հոգեկան հիվանդություն

15986
0

Ամբողջ աշհարհում բնակչության մահացության թվի 5%- ը բաժին է հասնում ավելորդ քաշին։ Գեղեցկությունը ևս զոհեր է պահանջում։ Մարդիկ ինչեր ասես, որ չեն անում ավելորդ քաշից ազատվելու և բարեկազմ մարմին ունենալու համար։ Անվերջ դետիաներ, հաբեր, սննդային հավելումներ, մարզումներ և այն։

Փորձարկվում են ընդունելի և ոչ ընդունելի գրեթե բոլոր տարբերակաները և այս ամենը ամենաթանկի՝ առողջության հաշվին։ Ինչպես սնվել, որպիսի չվնասենք առաղջությունը եւ հասնենք ցանկալի արդյունքի։ սննդաբան Լիդիա Այվազյանն առաջարկում է ճիստ սնվել: Օգտագործել բազմազան սնունդ և՛ ածխաջրեր, և՛ ճարպեր, և՛ սպիտակուցներ: Երբեմն- երբեմն ինքն էլ օգտվում «ֆաստ-ֆուդ» ասածից: Մի քիչ չարաշահել և «չի կարելիներից» օգտվել նույնիսկ անհրաժեշտ է:

 

ԹՈՂՆԵԼ ՊԱՏԱՍԽԱՆ

Խնդրում ենք մուտքագրել Ձեր մեկնաբանությունը
Խնդրում ենք մուտքագրել ձեր անունը այստեղ